Receptek Levesek Spárgafőzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
2 dl tejföl
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fehérbors
1 szál sárgarépa
1 csipet szárított kapor
40 dkg spárga
1 darab cukkini

Leírás

A spárgát tisztítsd meg, vágd fel kisebb darabokra, és vajon párold meg. Szórd rá a többi zöldséget, majd engedd fel, kb. 2-3 dl vízzel. Ízesítsd sóval, cukorral, néhány csepp citromlével, és alacsony hőmérsékleten forrald fel. A tejfölt keverd össze 2-3 evőkanál liszttel, majd 1-2 dl vízzel keverd csomómentesre, és ezzel sűrítsd be a főzeléket. Lassú tűzön, hagyd, hogy öszerottyanjon.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4