Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk apró darabokra a hagymát, keverjük össze a hússal, ízesítsük sóval, borssal.
Adjuk hozzá a fokhagymát és az olajat.
Reszeljük rá a sajtot, alaposan keverjük össze.
Készítsünk a keverékből kis golyócskákat, tegyük egy tepsire és süssük 20 percig 220 fokon.
A paradicsomszószhoz főzzük össze az összezúzott fokhagymát és a paradicsompürét egy kis olajjal. Adjunk hozzá sót, borsot.
Főzzük meg a tésztát, öntsük rá a paradicsomszószt és adjuk hozzá a húsgolyókat.
Tálaljuk bazsalikommal és egy kis parmezán sajttal.