Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, megmossuk és leszárogatjuk. A zúzott fokhagymával, az ételízesítővel, a gyömbérrel, a borssal és a mustárral körös-körül, alaposan bedörzsöljük. Letakarva, hűtőszekrényben, legalább egy órán át érleljük. Ezután magas peremű tepsibe tesszük, a sörrel meglocsoljuk és előmelegített sütőben, alufóliával letakarva, 180 fokon, kb. 30 perc alatt megpároljuk. Az idő elteltével, a fóliát levesszük és további 10-15 perc alatt, ropogós pirosra sütjük. A visszamaradó szaftját kis lábosba öntjük, a húslevest hozzáöntjük, kiforraljuk, majd a kevés vízzel elkevert keményítővel sűrítjük. Tálaláskor, a csirkecombokat tányérra fektetjük és a mártással körbelocsoljuk. Köretként friss salátát, vagy akár zsemlegombócot is kínálhatunk mellé. Hasznos tipp: Aki szereti a különleges ízeket, mielőtt a sört a combokra önti, két evőkanál mézzel keverje össze.