Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kész piskótatésztát kb. 1 x 1 cm-es kockákra vágom. A felét beleteszem 1 hőálló tálba, majd rumos tejjel (vagy rumaromással) meglocsolom. Utána cukrozott, darált dióval, ízlés szerint megszórom. Citromhéjat reszelek rá, mazsolát is szórok bele. Ezt követően, 0,5 liter tejből és 1 csomag vaníliás pudingporból pudingot készítek, és forrón ráöntöm. Erre rászórom a piskóta másik felét, ugyanúgy megszórom darált dióval, mazsolával, rumos tejjel, citromhéjjal. Ezután erre csokoládépudingot öntök, melyet szintén fél liter tejjel készítek. Hideg helyre teszem hűlni. Végül tejszínhabbal tálalom.