Hozzávalók

6 darab tojás
1 csipet sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
6 kanál kristálycukor
15 dkg mazsola
10 dkg dió
3 kanál rum aroma
1 l tej
5 dl növényi tejszín
6 kanál finomliszt
2 tasak vaníliás pudingpor
2 dkg csokoládéöntet

Leírás

A 6 tojásból, a szokott módon piskótát készítünk. Krém készítése: A 2 csomag hidegen keverhető, csokoládés pudingot 1 l tejjel kikeverjük. Egy kicsit állni hagyjuk, hogy besűrűsödjön. A piskótát feldaraboljuk, majd a darabokat rumaromába áztatott mazsolával és dióval szórjuk meg. A krémet rétegesen rakjuk a pikótára, úgy, hogy a rétegek közé tejszínhab is kerüljön. A tetejét tejszínhabbal és csokoládéöntettel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4