Receptek Főételek Húsos ételek Sertésszelet, angol zelleres gomba raguval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
80 dkg sertéskaraj
30 dkg zellergumó
40 dkg csiperkegomba
20 dkg bacon szalonna
1 marék friss bazsalikom
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A húst lehártyázzuk. A sertéskarajból szeleteket vágunk és tengeri sóval megszórjuk, majd állni hagyjuk. A kockára vágott bacont kiolvasztjuk és a felaprított hagymát rászórjuk. Összepirítjuk és hozzáadjuk az aprított gombát, valamint az angol zellert. A zöldfűszereket felaprítjuk és megszórjuk vele a ragut. Egy serpenyőben olajat melegítünk és belehelyezzük a hússzeleteket. 3-4 perc alatt, mindegyik felét megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4