Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sertéshúst deszkára rakjuk és a lelógó részeket levágjuk róla. A sót kikeverjük a borssal, pirospaprikával és a felaprított zöldfűszerekkel. Bedörzsöljük vele a húst és olajozott tepsibe rakjuk. Mellé rakjuk a felvágott paradicsomot, paprikát, fokhagymát és vöröshagymát. Meglocsoljuk vízzel és letakarjuk alufóliával. Előmelegített sütőben megsütjük, kb.100-120 perc alatt. A végén alufólia nélkül süssük, hogy szép színe legyen. Az almákat meghámozzuk és kockára vágjuk. Vizet forralunk cukorral és belerakjuk az almakockákat. Puhára főzzük, közben fahéjjal és citromlével ízesítjük. A végén, hozzáöntjük a fehérbort és keményítővel sűrítjük. Tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, a felszeletelt hús alá öntjük a mártást.