Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj édesburgonya-pürével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet friss gyömbér
15 dkg vaj
8 szelet sertéskaraj
2 darab édesburgonya

Leírás

A sertéskarajt lazítjuk és lisztbe mártjuk. Kevés olajon, mindkét felét, pirosra sütjük. Az édesburgonyát sós vízben, puhára főzzük, leszűrjük. A meleg édesburgonyát áttörjük és hozzákeverjük a vajat. Sózzuk, borsozzuk és őrölt gyömbért adunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4