Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj édesburgonya-pürével

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet gyömbér

15 dkg teavaj

8 szelet csontozott sertéskaraj

2 darab édesburgonya

Leírás

A sertéskarajt lazítjuk és lisztbe mártjuk. Kevés olajon, mindkét felét, pirosra sütjük. Az édesburgonyát sós vízben, puhára főzzük, leszűrjük. A meleg édesburgonyát áttörjük és hozzákeverjük a vajat. Sózzuk, borsozzuk és őrölt gyömbért adunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4