Receptek Főételek Húsos ételek Sárgarépás csirke

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál extra szűz olívaolaj
2 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa
1 darab csirkemell
1 darab póréhagyma

Leírás

A csirkemellet csíkokra vágjuk és sózzuk. A vajat felmelegítjük az olívaolajjal és belerakjuk a csirkemell csíkokat. Fehéredésig pirítjuk, hozzáadjuk a felaprított sárgarépát és póréhagymát. Sózzuk, borsozzuk és fedő alatt addig pároljuk, még meg nem puhulnak a zöldségek. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4