Receptek Főételek Húsos ételek Sajttal töltött csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
10 dkg finomliszt (zsemlemorzsa)
30 dkg trappista sajt
4 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
0.8 kg csirkemell

Leírás

A csirkemelleket hosszában éles késsel szúrd fel,a nyílást töltsd meg sajttal a végét pedig tűzd meg fogpiszkálóval vagy hústűvel. A megtöltött húsokat sózd és borsozd be. Forgasd először lisztbe,majd tojásba és végül a dióval elkevert zsemlemorzsába. Bő,forró olajban,közepes lángon süsd aranybarnára. Burgonyapüré illik hozzá én még tettem bele egy kis szerecsendiót is és így még finomabb lett.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4