Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tegyük a tejet, tojást, lisztet, 1 evőkanál napraforgó olajat és a sót egy nagy keverőedénybe vagy mérőedénybe. Keverjük simára kézi habverővel.
Fedjük le és tegyük a hűtőbe 30 percre.
Melegítsünk fel egy teáskanálnyi olajat a serpenyőben. Ha elég meleg, tegyünk hozzá annyi tésztát, hogy ellepje a serpenyőt, majd süssük aranybarnára mindkét oldalát.
Ismételjük meg a folyamatot a maradék tésztával és minden sütés között olajozzuk meg a serpenyőt.
Minden sütés után szórjuk meg a palacsintákat pesto-val. Szórjuk meg a palacsinták felét reszelt sajttal, majd helyezzünk egy szelet sonkát a tetejére. Hajtsuk félbe a palacsintákat, ezt megismételve pedig máris kapunk egy háromszöget. Ezután tálalhatjuk is.