Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A húst megmossuk, sóval-borssal ízesítjük. (Kevés sót használjunk, mert maga a sajt is sós!) Az olvasztott vajat egy lábosban felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát szép színűre sütjük benne. A szeleteket kivesszük, majd egy tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük. A lereszelt sajtot eloszlatjuk a húsokon. Egyenletesen megszórjuk pirospaprikával, és vékony vajszeleteket teszünk rájuk. A forró sütőben kb. 10 percig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején. Burgonyával és vegyes salátával tálaljuk.