Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az összetevőket összegyúrni (én néhány kanál tejfölt is adtam hozzá, ez nem volt a receptben). Az esti órákban érdemes elkészíteni, éjszakára a hűtőszekrénybe kell tenni. Másnap, pogácsa vastagságúra nyújtjuk, a tésztát nem kell lisztezni (liszt nélkül). Közepes vagy apró pogácsa szaggatóval szaggatni, ha nincs ilyen szaggatónk, úgy 2-3cm kockákra is vágatjuk, utána úgy megsodorhatjuk, mint máskor a pogácsákat szoktuk. A tetejét tojás sárgájával megkenjük, sajttal megszórjuk. Kb. 200 °C-on sütjük.