Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejet felforraljuk, megsózzuk, a margarint beletesszük. Amikor felolvadt, a lisztet beleszórjuk és szüntelenül keverve főzzük, 1-2 percig. Akkor jó, amikor elválik az edény falától. A tűzről lehúzva, forrón, a tojásokat egyesével beledolgozzuk. Megvárjuk míg kihűl, azután a sajtot is hozzákeverjük. Megnedvesített kézzel, diónyi gombócokat szaggatunk belőle és margarinnal kikent sütőlemezre rakjuk. Felvert tojással kikenjük, végül közepesen forró sütőben (190°C, légkeveréses sütőben: 170°C) sütjük. Fontos, hogy a sütő ajtaját ne nyissuk ki, csak a vége felé!