Receptek Főételek Húsos ételek Ropogós sertésoldalas

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 darab vöröshagyma
70 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál őrölt pirospaprika
kg sertés oldalas

Leírás

Oldalast daraboljuk,kevés olajon ropogósra sütjük.Félretesszük.Ebbe az olajba hagymákat,füszereket belerakjuk és ráültetjük a húsokat.Kb.4 dl vizet öntünk rá és puhára pároljuk. Burgonyát felkockázzuk,forró olajban ropogósra sütjük,tálra szedjük.Erre rakjuk a hússzeleteket és a szaftot. Ecetes savanyúság és fehér bor illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4