Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
2 dl tejszín
2 darab tojás
6 dkg porcukor
15 dkg babapiskóta
25 dkg mascarpone
1 darab narancs
50 dkg ribizli

Leírás

A tojások sárgáját a vaniliás cukorral, a porcukor felével habosra keverjük. A tejszínből a maradék cukorral kemény habot verünk. Előbb a mascarponét, majd a tejszínhabot óvatosan a cukros tojássárgájába forgatjuk. Egy tál alját kirakunk babapiskótával, a tetejére narancshéjat reszelünk. Ráöntjük a mascarpone habot, és egyenletesen elkenjük, és a tetejét befedjük ribizlivel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4