Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
Az élénk rózsaszín rebarbara finom fanyar ízt kölcsönöz, amely csodálatosan működik ebben a gyönyörű, édes teasüteményben.
Az élénk rózsaszín rebarbara finom fanyar ízt kölcsönöz, amely csodálatosan működik ebben a gyönyörű, édes teasüteményben. Kövesd ezt az egyszerű receptet, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a fantasztikus szezonális gyümölcsből.
Melegítsük elő a sütőt 4-es fokozatra, 180°C-ra, légkeverés 160°C-ra. Kenjünk ki és béleljünk ki egy 23 cm-es kenyérsütőformát. Egy tálban elektromos habverővel verjük fel a vajat és a cukrot 2 percig, vagy amíg könnyű és habos nem lesz. Adjuk hozzá a vaníliát és a tojásokat, és verjük még 2 percig.
Adjuk hozzá a tejfölt, és verjük fel újra. Adjuk hozzá a lisztet, a szódabikarbónát, a sütőport és egy csipet sót; keverjük jól össze.
Öntsük a tésztát a formába, és a tetejére tegyük a rebarbarát. Süssük 45 percig, vagy amíg a sütemény átsül. Hagyjuk kihűlni a formában.
A mázhoz keverjük össze a cukrot a citromlével. Keverjünk bele 2-3 csepp ételfestéket, amíg a máz halvány rózsaszínű nem lesz. A tortát fordítsuk ki egy tálalódeszkára, és csorgassuk meg a mázzal. Hagyjuk megdermedni, mielőtt szeletekre vágva tálaljuk.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.