Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A darált húsból, hagymából, fokhagymából, olajból és a fűszerekből pörköltet csinálunk. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a leszűrt mexikói zöldségkeveréket és a kockára vágott gombát. Néhány perc alatt összepároljuk. Az egyik pohár tejfölt, egy evőkanál mustárral és egy kevés vízzel jól elkeverjük. Ezután a pörkölthöz öntjük, folyamatos kevergetés közben, 3-4 percig, lassú tűzön összeforraljuk. Félrerakjuk. A tarhonyát olajon megpirítjuk, majd felöntjük vízzel, és folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg a tarhonya meg nem fől (a víz el nem fől róla). Nem baj, ha az egész állaga egy picit pempős. A tepsibe beleöntjük a tarhonya felét, kisimítgatjuk, majd ráöntjük a pörköltet, végül pedig a tarhonya másik felét. A másik pohár tejfölt kikeverjük az evőkanálnyi mustárral, és a tarhonya tetejére simítjuk. Ráöntjük a simára kevert tejfölt, majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul. A tálalással érdemes várni, amíg az étel egy picit kihűl, akkor szépen egyben marad, nem potyog szét.