Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemelleket 1 centi vastagságúra szelem. Jénai tálat kirakok szalonnával, ráteszem a kockára vágott burgonya felét. Ezután beforgatjuk a húsokat rétesliszt, fűszerpaprika, só, bors, majoránna, zúzott fokhagyma (ízlés szerint), szerecsendió, őrölt kömény keverékébe. Fontos, hogy a liszt szép színes legyen a pirospaprikától és a borstól. Így beborítjuk vele a burgonyát, majd a hússzeletekre, sok hagymakarikát teszünk. Ismét jön a burgonya. Végül a tejfölt, tejszínnel és egy kanál olajjal jól kikeverünk, majd egyenletesen ráöntjük a tetejére. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben, közepes lángon, 1,5 órát sütjük. Akkor megpuhult, levesszük róla az alufóliát, és reszelt sajttal megszórjuk, majd még, úgy 10 percig pirítjuk.