Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst kockára vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a paradicsompürét, a makaróni alap felét, majd kevés vízzel felöntjük. Sóval, borssal, oreganoval ízesítjük és majdnem puhára pároljuk. A tésztát közben, sós vízben kifőzzük. A tejfölt elkeverjük a maradék makaróni alappal. Kevés ketchuppal is ízesíthetjük, ízlés szerint. Egy jénai aljába rakjuk a tészta felét, rá húst, majd a maradék tésztát, végül a tejföllel meglocsoljuk. Kb. 30-40 percre, 170 fokos sütőbe rakjuk. A vége előtt 10 perccel, megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük, amíg megpirul.