Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krumplikat héjában megfőzzük. Közben a paradicsomot kockára vágjuk, és a sajtot lereszeljük. Amíg főnek, a hagymákat kevés olajon párolni kezdjük, sózzuk, borsozzuk. (Ízlés szerint más fűszereket is adhatunk hozzá, de vigyázzunk, a borhoz nem illik minden!) Mielőtt készre párolódna a hagymánk, ráöntjük a vörösbort, és fedő nélkül rotyogtatjuk egy keveset, hogy az alkohol elpárologjon. Amikor a krumplik megfőttek, meghámozzuk, kockára vágjuk őket. Hőálló edény aljára kevés olajat öntünk, jöhetnek a krumplikockák, majd a tetejére a hagymás szósz. Erre jön a karikákra vágott zsemle (ezeket kicsit bele is lehet nyomkodni a hagymába), végül burgonya, paradicsom és reszelt sajt. Mehet a sütőbe, kb. 15 percre, vagy amíg a sajt megpirul a tetején.