Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krumplit és a tojásokat megfőzzük, majd megpucoljuk. A kelkáposzta leveleket megpároljuk. A hagymát karikára vágjuk és az olajon megdinszteljük. A szójagranulátumot forró, vegetás vízzel felöntjük és kb. 10 percig, lefedve állni hagyjuk, majd összeforgatjuk a dinsztelt hagymával. Sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. A krumplit, a tojásokat és a kolbászt vékony szeletekre vágjuk. Az előkészületek után, egy hőálló tálban, elkezdjük rétegezni a hozzávalókat: egy réteg krumplit megsózunk és egy kelkáposztalevelet teszünk rá, majd a szója következik és ismét a kelkáposzta levél, utána só. Erre krumplit rakunk és jöhet a tojás rétege, majd só, ismét krumpli, só és kelkáposzta. Erre szója, kelkáposzta, ezután krumpli és a kolbász. Végül krumpli és a végén megöntözzük a 2 dl tejföllel, amit megsózunk. A tetejére, ízlés szerint, reszelt sajt is kerülhet, de csak simán tejföllel is igen szép látvány és ízletes is. Kb. 30 percig, gázsütőben, 3-4-es lángon megsütjük. Nagyon finom! Jó étvágyat!