Receptek Gyerekmenü Főételek Rakott karfiol búzadarával

Hozzávalók

1 dl tejföl
2 dkg trappista sajt
3 kanál étolaj
2 dl búzadara
1 fej karfiol (kb.1kg)
1 l alaplé (húslé)

Leírás

A karfiolt nagyobb rózsákra szedjük.A húslében nem túl puhára főzzük.A búzadarát megpirítjuk,az előbb megmaradt főzőlével felöntjük.Egy tepsit olajjal kikenünk, belesimítjuk a pirított daránkat, és erre rátesszük a karfiolt.A tejfölt egy kis főzőlével kikeverjük ráöntjük a karfiolra.Tetejét reszelt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4