Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Feltesszük forralni a tejet, és közben belerakjuk a hosszában szétszedett vaníliát. A tojásokat szétválasztjuk, és a sárgákat 2 dl még hideg tejjel, simára keverjük. Akkor öntjük hozzá a többi tejhez, mikor az már forrni kezdett. Gyakran kevergessük, hogy oda ne kapjon az alja. Mikor felforr, vegyük le a tűzről, és szűrjük át. Piros ételfesték segítségével érhetjük el, a kívánt rózsaszín árnyalatot. Fogyasztása csak kihűlés, vagy hűtés után ajánlott. Ha pár órán belül nem használjuk fel, fagyasszuk le, így napokig nem lesz baja, de vigyázzunk, mert nagyon megnőhet a térfogata. A rum ízlés szerint adagolható még hozzá, de ha túl sokat öntünk bele, nem fog megfagyni.