Receptek Főételek Húsos ételek Pulykaragu Budapest módra

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 kk majoranna
40 dkg penne
10 dkg csiperkegomba
10 dkg zöldborsó
1 kk őrölt pirospaprika
60 dkg pulykacomb (filézett, felső comb)

Leírás

A húst vékony csíkokra szelem. A hagymát apróra vágom és 3 kanál olajon, üvegesre párolom. A a húst a hagymára teszem, majd fehéredésig sütöm. Ekkor felöntöm fehérborral és vízzel (fele-fele arányban), hogy a husit ellepje. Ízesítem egy leveskockával, rászelek egy paprikát és egy paradicsomot. Ha elkezd a hús puhulni, akkor mehet rá a gomba, a zöldborsó és a csirkemáj. Ízesítem és készre főzöm. Tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3