Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
2 kanál őrölt pirospaprika
1 kg pulykacomb

Leírás

Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával és sóval, majd ezt követően, beletesszük az apró, egyforma kockára vágott húst. Ezután megszórjuk őrölt fehér borssal, majd felöntjük kevés vízzel úgy, hogy ne lepje el. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és paprikát, majd fedő alatt, puhára pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4