Receptek Főételek Húsos ételek Pulykamell kapormártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
½ dl étolaj
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
4 darab csiperkegomba
1 kanál méz
1 kk szárított kapor
80 dkg pulykamell

Leírás

A pulykamellet 4 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sóval, borssal megszórjuk, bekenjük a mézes mustáros joghurttal és 2 órára, a hűtőbe tesszük. A hús szeleteket forró olajon megpirítjuk és pirosra sütjük. A gombafejeket lisztbe mártjuk és kevés olajon megsütjük. A hús pirításából maradt szaftot megforrósítjuk, beletesszük a tejszínt és a kaprot. Jól kiforraljuk és a hús, illetve a gomba mellé öntjük. Köretnek burgonya, vagy rizs is remek párosítás.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4