Hozzávalók

1 l tej
1 tasak csokoládés pudingpor
1 tasak vaníliás pudingpor

Leírás

Fél-fél liter tejet, külön-külön edényben felforralom. Egy-egy csomag pudingport öntök beléjük, és gondosan kevergetem őket, amíg csomómentesek nem lesznek. A két pudingot párhuzamosan készítem, hogy egyszerre lehessen pudingpoharakba önteni őket. Az előkészített poharakba, egyszerre két oldalról beleöntünk mindkét pudingból egy-egy adagot, így a pohár egyik fele sárga, másik barna lesz, ami igen szép látványt mutat. Ha van kedvünk, kemény kekszet is nyomhatunk bele, megpuhul és nem ront rajta. :) Miután kihűlt, néhány órára hűtőbe tesszük, és fogyasztjuk. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4