Receptek Előételek Hideg előételek Póréhagymás muffin

Hozzávalók

2 darab tojás
25 dkg finomliszt
1 tk sütőpor
15 dkg vaj
1 dl natúr joghurt
2 tk szárított rozmaring
15 dkg póréhagyma

Leírás

Az olajon, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. Közben a tojást, a margarint és a tejfölt habosra keverjük. Sózzuk, borsozzuk és beleszórjuk az őrölt oregánót. Hozzákeverjük a megpirított hagymát (az olajjal együtt), a reszelt sajtot és a felkockázott tarját. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával, majd a tojásos keverékkel elegyítjük. Muffinformába töltjük. Tetejükbe nyomunk karikázott póréhagymát. 180 fokra, előmelegített sütőben, 20-25 perc alatt készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4