Receptek Levesek Póréhagyma leves

Hozzávalók

2 l víz
1 gerezd fokhagyma
2 szál újhagyma
2 dl tejszín
1 csomag friss petrezselyem
2 pár virsli
2 fej póréhagyma
1 kanál keményítő

Leírás

A karikázott póréhagymát olajon megpároljuk, felöntjük a vízzel, hozzáadjuk az aprított újhagymát, fokhagymát, vegetát, sót, gyömbért, (virslit). Ha felforrt, keményítős tejszínnel behabarjuk. Beleszórjuk az aprított petrezselymet. Pirítóssal, reszelt sajttal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4