Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ kg finomliszt
dl tej
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab tojás
5 dkg margarin
3 dkg élesztő
1 darab pizzakrém

Leírás

A hozzávalókból a szokásos módon kelt tésztát készítünk. Kétszeresére kelesztjük, majd kb. 0,5–1 cm vastagságúra nyújtjuk. Megkenjük egy kevés étolajjal, kicsit megsózzuk, cikcakk alakban rányomjuk a pizzakrémet. Megszórjuk oregánóval, egy kevés reszelt sajttal, majd feltekerjük. Kb. 1,5 cm-es szeletekre vágjuk, zsírozott tepsibe fektetjük, és az oldalukat is megkenjük olajjal. Tetejére bőven szórunk reszelt sajtot. Kicsit kelesztjük még, majd pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása