Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
10 dkg trappista sajt
2 kanál étolaj
2 darab tojás
5 dkg margarin
3 dkg élesztő
1 csipet szárított oregánó
1 tubus pizzakrém
50 dkg finomliszt

Leírás

A hozzávalókból a szokásos módon, kelt tésztát készítünk. Kétszeresére kelesztjük, majd kb. 0,5–1 cm vastagságúra nyújtjuk. Megkenjük egy kevés étolajjal, kicsit megsózzuk, majd cikcakk alakban rányomjuk a pizzakrémet. Megszórjuk oregánóval, egy kevés reszelt sajttal, majd feltekerjük. Kb. 1,5 cm-es szeletekre vágjuk. Zsírozott tepsibe fektetjük és az oldalukat is megkenjük olajjal. A tetejére, bőven szórunk reszelt sajtot. Kicsit kelesztjük még, majd pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4