Receptek Előételek Hideg előételek Pizzás csiga hagymával

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 darab tojás
50 dkg finomliszt
dl tej
1 csipet kristálycukor
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 darab élesztő
50 dkg darált sertéshús
1 csomag bolognai spagetti alap (Bolognai szósz alap)

Leírás

Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk. Az összes hozzávalót egy tálban összegyúrjuk a felfuttatott élesztővel együtt. A kapott tésztát 1 óráig kelesztjük meleg helyen. Ezalatt az idő alatt elkészítjük a tölteléket. Az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst. Megsütjük és hozzákeverjük a Bolognai alapot és annyi vizet, amennyi a csomagra van írva. Ha a tészta megkelt, akkor vékonyra kinyújtjuk, lehetőleg téglalap alakúra, akár több darabban is, hogy könnyebben lehessen kezelni. A kinyújtott tésztára egyenletesen elosztjuk a tölteléket, majd feltekerjük. Az így kapott hengert kb. 1,5 cm-esre daraboljuk, a kis csigákat kikent tepsibe fektetjük, kellő helyet hagyva köztük, mert még nőni fognak. A tetejükre reszelt sajtot szórunk. Közepes lángon kb. 25 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4