Receptek Főételek Húsos ételek Piríott máj csirkemellel

Hozzávalók

5 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
4 fej vöröshagyma
2 kanál zsír
0.6 kg csirkemáj
0.8 kg csirkemell (csontozott)
2 kk őrölt pirospaprika
2 darab kaliforniai paprika (zöld)

Leírás

A hagymát megpucoljuk, kettévágjuk, felszeleteljük és zsíron megdinszteljük. A paradicsomot, paprikát csíkokra vágjuk a fokhagymát összezúzzuk és hozzáadjuk a hagymához, majd lefedjük. Mikor megpuhultak, megszórjuk pirospaprikával, sóval, borssal, és majorannával ízesítjük, végül hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet. Fedő alatt pároljuk. Ha a csirkemell már majdnem kész, hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemájat és fedő alatt készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4