Receptek Főételek Húsos ételek Pikáns csirkecombok

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
1 doboz sűrített paradicsom konzerv (passzírozott)
1 dl étolaj
1 kanál mustár
1 kanál méz
1 darab csípős zöldpaprika
8 darab csirke felsőcomb

Leírás

A csirkecombokat a következő pácban min. fél órán át pácoljuk: összekeverjük az olajat, mézet, az aprított fokhagymát és erős paprikát, a mustárt, paradicsomot, sót, őrölt borsot. A pácolás után a combokat kivesszük a pácból, kissé letisztítjuk és hirtelen minden oldalon megpirítjuk. Ezután tepsibe rakjuk, és a páclével leöntjük. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4