Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát forró, sós vízben főzzük ki. A hagymát felaprítjuk és olívaolajon megpirítjuk. Adjuk hozzá a csíkokra vágott csirkemellet, fűszerezzük és pirítsuk meg. Adjuk hozzá a csíkokra vágott bacont és cukkinit. Jó alaposan pirítsuk össze és addig kell pirítanunk, míg a cukkini kicsit összeesik. Ezután megszórjuk liszttel és felengedjük tejszínnel. Ha sűrű lenne, kevés vizet is adhatunk hozzá. Aprítsunk zöldfűszereket és adjuk hozzá a raguhoz. Forraljuk ki a ragut és reszeljünk parmezánt, melynek felét a raguba tesszük. Ha felolvadt a sajt, rakjuk hozzá a tésztát és forgassuk össze.