Receptek Főételek Húsos ételek Parmezános csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál finomliszt
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
50 dkg csirkemell
1 darab citrom
3 dl tejszín
80 g parmezán
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A csirkemellet vágjuk fel kisebb darabokra, és pirítsuk meg, kevés olajon. Ha kifehéredett, fűszerezzük, és szórjuk meg liszttel. Engedjük fel forró vízzel. Forraljuk ki, és szórjuk bele a parmezánt, majd dúsítsuk tejszínnel. Tészta körettel, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4