Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A halfiléket sózzuk, borsozzuk, és egy picit megütögetjük. A parajt közben vajon megpároljuk, a fokhagymával, sóval, borssal, és megszórjuk egy kevés liszttel, hogy masszív masszát kapjunk. Hagyjuk kihűlni a tölteléket, majd rakjuk a halfilékre, és tekerjük fel szorosan. Háztartási fóliába csavarjuk, és utána szorosan alufóliába is csavarjuk bele. Gyöngyöző vízben, 20 percig pároljuk, majd vegyük ki, hagyjuk hűlni, és szeleteljük fel. Ameddig a haltekercs párolódik, készítsünk egy világos, vajas rántást, amit forró tejjel felengedünk és fűszerezünk. Adjuk hozzá a reszelt sajtot, és várjuk meg, hogy felolvadjon, közben gyakran keverjük, hogy oda ne égjen. Köretnek, mazsolást rizst javaslok. A felszeletelt haltekercs mellé pedig, öntsünk a sajtmártásból.