Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy közepes nagyságú tepsit, vagy tűzálló tálat, egy evőkanál olajjal kikenek és belekarikázom a meghámozott, főtt burgonya felét. Erre ráteszem a megmosott és felszeletelt paradicsom felét. A tojásokat a tejszínnel habosra verem, beleszórom a fűszereket és a megtisztított, zúzott fokhagymát. Néhány evőkanállal rálocsolok a paradicsomra, majd kevés reszelt sajttal meghintem. Ezután újra burgonyával folytatom a sort, amelyet paradicsomréteg követ. Végül ráöntöm az összes fűszeres-tejszínes tojást, majd bevonom a paradicsompürével és rászórom a maradék reszelt sajtot. A maradék olajjal lelocsolom és a tepsit egy alufólia darabbal befedem. Az előmelegített, forró sütőben, harminc percig párolom, végül a fedőt levéve, kissé megpirítom a tetejét. Vigyázat, a sajt miatt hamar megbarnulhat!