Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst apróra vágjuk, és a liszttel összeforgatjuk. A fokhagymákat megpucoljuk. Egy nagyobb serpenyőben megolvasztjuk a vaj felét, és a húst fehéredésig pirítjuk, majd kiszedjük egy szedőkanállal. Közben egy másik serpenyőben, nagyon lassú tűzön, megpároljuk a 3 gerezd megtisztított fokhagymát, a vaj másik felén. A húsról visszamaradt zsiradékban, megpirítjuk az olívát. Közben a paradicsomkonzervet leturmixoljuk a fűszerekkel. Ha az olíva megpirult, hozzáadjuk a turmixolt paradicsomot és a sűrített paradicsomot, majd a húst is. Ezután, kb. 15 percig rotyogtatjuk, fedő alatt. A legvégén, a fokhagymás vajat is belekeverjük.