Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos csirkemáj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 dl száraz fehérbor
50 dkg csirkemáj
1 csomag spagetti
30 dkg csiperkegomba
1 csipet szárított oregánó
2 doboz hámozott paradicsom konzerv

Leírás

A tésztát sós vízben kifőzöm. A májat megmosom, felkockázom, vízben pár percig főzöm, de ez el is maradhat. Olajon a hagymát megdinsztelem, ráteszem a lecsöpögtetett májat és gombát. Megborsozom, rászórom az oreganot és megpirítom. Amikor már majdnem kész, akkor ráöntöm a sűrített paradicsomot és kétszer annyi vizet, mint a paradicsom térfogata. Sózom és öntök rá egy pici bort, majd jól kiforralom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4