Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 szál rozmaring
2 darab kacsamell
3 gerezd áttört fokhagyma
Leírás
Az egyik legfontosabb dolog az előkészületnél, hogy nem hideg, hanem szoba hőmérsékletű hússal kell dolgoznod, erre figyelj. A melleket mosd meg, szedd le róluk a felesleges részeket, majd sózd és borsozd mindkét oldalukat. Ezután ejts néhány, egymást keresztező vágást a bőrön. Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, majd a bőrös oldalával lefelé kezdd el sütni a húst, közepes lángon. A fokhagymát nyomd össze, és a rozmaringgal együtt dobd a serpenyőbe. Ha a hús félig megpirult, fordítsd meg, hogy a másik felén is süljön. Ismételd meg ezt a folyamatot, utána vedd le a tűzről. Arra figyelj, hogy nem kell teljesen átsülnie, a belseje maradjon egy kicsit rózsaszínes, úgy lesz az igazi. Köretnek készíthetünk mellé párolt zöldséget és a szaftból készítsünk mellé pecsenyelevet.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4