Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A babot egy szűrőbe öntjük, folyó hideg vízzel többször átöblítjük, majd alaposan lecsepegtetjük. A felhevített olívaolajon, a mogyoróhagymát, a paprikát és a chilit megfonnyasztjuk. Hozzáöntjük a babot és a paradicsomot, majd 5-7 percig kevergetve, alacsony hőmérsékleten felmelegítjük. Citromlével, sóval és a csipet cukorral ízesítjük. A tűzről levesszük az edényt, tartalmát egy nagyobb tálba öntjük. Hozzákeverjük a petrezselymet és a metélőhagymát. A salátát tálakba szedjük, tetejét megszórjuk még metélőhagymával, és a fél citromkarikákkal díszítve, azonnal tálalhatjuk is.