Receptek Levesek Paradicsomleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 darab zellergumó
1 kk őrölt pirospaprika
10 dkg finomliszt

Leírás

Az olajból és lisztből világos rántást készítünk és megfűszerezzük kevés pirospaprikával. Beleöntjük az előzőleg vízzel felhígított paradicsompürét, ízesítjük sóval, borssal, delikáttal, ízlés szerint zellerlevéllel és cukorral. Addig főzzük, amíg habzik. Ha a habzás abbamaradt, beletesszük a (betű)tésztát. Pár percig főzzük, amíg a tészta meg nem puhul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4