Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krumplit megpucoljuk, és negyedekbe vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és a szalonnazsíron megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a paprikát, és egy pici vízzel felöntjük, hogy ne égjen meg a paprika, mert akkor keserű lesz. Hozzáadjuk a krumplit, sót és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Puhára főzzük, közben meg-megkeverjük. Én krumplinyomóval átszoktam picit törni, amikor már majdnem készen van, mert így szeretjük. Amikor már készen van a paprikás krumpli, akkor hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és még pár percig, tovább főzzük.