Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát meghámozzuk, utána jól megmossuk és apróbb darabokra vágjuk. A kolbászról lehúzzuk a bőrét, majd felkarikázzuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A zöldpaprikát megmossuk, kicsumázzuk és szeletekre vágjuk. A paradicsomot pár pillanatra, szűrőkanállal, forró vízbe mártjuk. Lehúzzuk a héját és cikkekre vágjuk. Lábasban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát és aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a kolbászt, a fokhagymát, a pirospaprikát, az őrölt köményt, kevés vízzel felöntjük és elkeverjük, majd beletesszük a burgonyát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, megsózzuk, lefedjük és lassú tűzön, kb. 30 perc alatt, puhára főzzük.