Receptek Főételek Hal Pangasius sült édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dl zöldségleves (kockából)
1 csomag vaj
3 darab édesburgonya
10 dkg finomliszt
1 csomag Pangasius filé

Leírás

A halat leszeleteljük és lisztbe forgatjuk. Sózzuk és vajon megsütjük. Az édesburgonyát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Sós vízben megfőzzük. Vajon megsütjük, szép pirosra őket. A halnak a zsiradékában, lisztet pirítunk, felöntjük zöldséglevessel és ezzel tálaljuk a halat és az édesburgonyát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4