Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst vágd kockákra és egy fej hagymával, zsiradékon pirítsd meg. Szórd rá az egész borsot és köményt. Szórd meg pirospaprikával, öntsd fel vízzel és hagyd félig megfőni. Ekkor sózd meg és főzd tovább. Ha már a hús majdnem puha, add hozzá a répát, a gyökeret (én csak hasábra vágva teszem bele), tedd hozzá a kockákra vágott krumplit és a zöldbabot (használhatsz fagyasztottat is, mindenképpen felaprítva add az ételhez), illetve tegyél még bele kaprot. Amikor teljesen megfőtt a hús, adj hozzá még annyi sót, amennyit igényel és tejföllel engedd fel. Én az elfőtt víz pótlására szánt vízzel keverem el a tejfölt és azt adom hozzá. Lisztet nem teszek bele, elég sűrű lesz anélkül is. Jó étvágyat hozzá!