Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst, a burgonyát, zöldségeket kockákra vágjuk. A zöldbabot 2 centis darabokra vágjuk és kevés, sós vízben, puhára főzzük. Az olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, rászórjuk a pirospaprikát, pici vizet teszünk rá és a húst puhára pároljuk rajta. Zsírjára sütve megsózzuk, fokhagymával ízesítjük és beletesszük a burgonyát, zöldséget. Felöntjük vízzel és lassan puhára főzzük. Beletesszük a zöldbabot, a tejfölös habarással besűrítjük és készre főzzük. Kevés ecettel ízesítjük.