Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém pirospaprikával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 darab paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab padlizsán
1 csipet őrölt pirospaprika

Leírás

A padlizsánokat megpucolom, felkarikázom és egy kiolajozott, hőálló tálba rétegezve, a karikára vágott paradicsommal és az összepréselt fokhagymával, alufólia alatt, sütőben, puhára párolom, sütöm. Miután megsült, botmixerrel összeturmixolom és sóval, borssal, valamint pirospaprikával ízesítem. Pirítós kenyérre kenve fogyasztjuk.  

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4